Pareltje van Almere: we hebben de eer dat sinds vandaag te zijn.

pareltjeMartine Oort en Muriël van der Wal, de oprichters van Pareltjes van Almere, zijn voortdurend op zoek naar de origineelste, meest bijzondere en unieke adressen op het gebied van eten & drinken, lifestyle & interieur, zorg & dienstverlening, shoppen, kleding, sieraden, festivals, wandelgebieden, hondentrimsalons, etc..

Martine en Muriël kennen veel ondernemers in Almere die zelfstandig te werk gaan en die van hun winkel, salon, groothandel, restaurant, bewonersinitiatief en/of cultureel event iets heel bijzonders hebben gemaakt.
Het product en/of de dienst zijn van een kwalitatief hoog niveau. De ondernemer of eigenaar valt op door inhoud, vorm en presentatie. Of er is iets anders waardoor de ondernemer opviel bij de dames.

Dus als u in Almere op zoek bent naar lokale en bijzondere gelegenheden, klik dan hier voor de Facebook-pagina van Pareltjes van Almere.

Purper uitvaartzorg is er trots op een Pareltje van Almere te mogen zijn.