Mogelijkheden

Of u nu kiest voor een standaard uitvaart of voor een uitvaart met allerlei opties, ik zorg voor een vlekkeloze uitvoering. Onderstaand wat opties voor verschillende mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.

Er bestaan duizenden rouwkaarten.
Ik vind het echter waardevol om met u een unieke en persoonlijke kaart te maken. Een kaart die net zo uniek is als de overledene.

Uitvaartkist

U hoeft niet in een kist begraven/gecremeerd te worden. Er zijn houten kisten, maar ook kartonnen kisten en rieten manden en kisten die bekleed zijn met stof. Het is mogelijk op een opbaarplank te liggen en u kunt in doeken gewikkeld worden.

In Memoriam

Ik help u bij het schrijven van een In Memoriam en steun u bij het voordragen tijdens de afscheidsbijeenkomst.

 

Vervoer

Vervoer op de dag van de uitvaart kan onder andere met een auto, met een koets met paarden, met een uitvaartfiets, met een uitvaartbus of met een loopkoets.

Afscheidsbijeenkomst

Afscheidsbijeenkomsten hoeven niet in de aula van een begraafplaats of crematorium gehouden te worden. Wanneer u dat liever op een plek doet die u dierbaar is, regelen we dat voor u.
Hetzelfde geldt voor een condoleance-bijeenkomst. Dat kan bijvoorbeeld in uw favoriete restaurant.

Uitvaartverzekering?

Wanneer u verzekerd bent bij grotere organisaties als DELA, Monuta of Yarden bent u niet verplicht daar de uitvaart te laten verzorgen. U kunt dan ook bij mij terecht.

Contactgegevens

5

Purper Uitvaartzorg

Dag en nacht bereikbaar.

Heeft u een vraag?