Even voorstellen

Even voorstellen

Drie jaar geleden heb ik besloten om mijn beroep uit te oefenen als zelfstandig ondernemer. Mijn bedrijf heet Purper uitvaartzorg. Waarom de naam Purper? De kleur paars is een roodachtig blauwe kleur waarvan de grenzen niet duidelijk vastzitten. Hierdoor ontstond het idee mijn bedrijf Purper uitvaartzorg te noemen. Immers geen een afscheid is hetzelfde en er zijn geen grenzen. Alles is mogelijk. De vlinder heb ik gekozen als beeldmerk voor mijn logo omdat het overgaan van rups naar vlinder voor mij aansluit op de gedachte van overgaan van het aardse leven naar het hart van je dierbaren.

Wat kunt u van mij verwachten.

Een persoonlijk afscheid van uw dierbare overledene waarbij u wordt geïnspireerd om na te denken wat past. Bij een intiem afscheid is soms de woonkamer of tuin ook geschikt. Een uitvaartdienst in een favoriet café/restaurant , op een boot of een boerderij ook dat kan. Er zijn zoveel mogelijkheden waar nabestaanden niet aan denken. Bij drukte en vakantie werk ik samen met Carolien.

Door mijn persoonlijke werkwijze ontstaat er al snel een vertrouwensband met de nabestaanden. In de nazorg gesprekken, die ik altijd zelf doe, hoor ik vaak terug dat mijn werkwijze zeer op prijs wordt gesteld. Ook ben ik gespecialiseerd in voorbesprekingen. Dat wil zeggen een bespreking voordat iemand gaat overlijden. Zo houdt degene de gaat overlijden zelf de regie.

Neem gerust contact met mij op voor vragen, meer info of nadere kennismaking

Ontstaan van purper

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden