Ervaringen

“Deze prachtige vrouw danken wij uit het diepst van ons hart”

 

Nog steeds putten wij troost uit de liefdevolle, persoonlijke wijze waarop Marianne de uitvaart van onze zoon Frank heeft begeleid. Alles klopte, paste prachtig bij elkaar, met name de details en kleuren in het bloemstuk. Uit alles ondervonden wij haar warmte. Marianne is een mensen mens, die heel goed heeft geluisterd, ook als het stil bleef. Deze prachtige vrouw danken wij uit het diepst van ons hart.

Gonnie

“Wij hebben super begeleiding gehad van jou Marianne.”

De overdracht van de hospice naar het crematorium was mooi verzorgd. Je hebt heel goed geluisterd en was erg meegaand, Ook heb je met ons meegedacht. Niks was te gek om te vragen, Je gaf ons het gevoel dat alles mogelijk was. Tijdens de crematie van onze moeder en vrouw heb je een gedicht voorgedragen die precies passend was, alsof jullie elkaar jaren hebben gekend. Bij de nazorg mochten we een steentje uitzoeken die je zelf had gemaakt, tot op heden ben je nog steeds in contact met ons, wij vinden dat erg fijn, dat geeft ons het gevoel dat ook na de crematie er iemand voor ons is om ons te helpen met dingen te regelen. Je bent een supermooi mens en wij zijn heel erg blij met je.

Sannie

“Eigenlijk kon niemand het goed doen. De uitvaart van mijn moeder.”

Eigenlijk kon niemand het goed doen, de uitvaart van mijn moeder. Maar Marianne heeft het heel stijlvol en met veel respect gedaan. “

– Marcel

“Wij zochten naar intieme en persoonlijke uitvaartverzorging voor onze vader.”

Jij hebt ons heel fijn begeleid bij alle keuzes die er te maken vielen voor en na het overlijden van onze vader. Ze Je neemt ruim de tijd om alles met ons door te spreken en je hebt ons echt zorgen uit handen genomen. Je bent attent, betrouwbaar en persoonlijk en na de uitvaart hebben wij van de aanwezigen complimenten gehoord. “

Yolanda

“Zeer professioneel, betrokken en persoonlijke hulp.”

Dat is wat wij hebben ontvangen. Je denkt Out of the box en je bent altijd opzoek naar de juiste oplossing voor de nabestaande. Wij kunnen niet anders dan zeer tevreden terug kijken ondanks de heftige periode.

Rob

“Huiskamer uitvaart verzorgd door Purper Uitvaartzorg.”

Marianne van Bennekom Marianne je hebt op een fantastische wijze de uitvaart van mijn vader verzorgd. Goed luisteren, de volledige aandacht en inzet, oprecht en niet geveinsd, de persoonlijke klik, en vooral ook professioneel. Met Marianne de op voorhand toch wel spannende keuze gemaakt voor een ‘huiskamer-uitvaart’ in het oude huis van mijn ouders. Jij hebt ons hier uitstekend doorheen geloodst. Met een mooie, passende herdenking op een warme en vertrouwde plek hebben we een belangrijke eerste stap in de verwerking van dit verlies gemaakt. Marianne, bedankt!

Fokke

“Marianne was vanaf het begin zeer betrokken.”

Door haar warme persoonlijkheid voelde het meteen vertrouwd om alles samen met haar te bespreken, waarna zij alle zaken regelde. Ze voelt dingen goed aan, waardoor een uitvaart een mooi en vooral persoonlijk afscheid wordt. Ook na de uitvaart heeft ze ons goed geholpen met dingen die nog geregeld moesten worden.

Mascha

Wij waren erg blij dat Marianne onze uitvaart heeft verzorgd.

Met jouw persoonlijke aandacht en vooral het ontzorgen van ons als nabestaanden was deze moeilijke periode een stuk lichter. Je bedenkt het niet en jij hebt er al aan gedacht! Afhandeling verzekering, opbaring thuis, ontwerpen van de rouwkaarten, de uitvaart; echt top geregeld. Vanuit de familie kregen wij meerdere complimenten. Een warme vrouw die staat voor kwaliteit en pas tevreden is als de klant dat ook is: van ons krijgt je een 10!!

Geraldine

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden