Lezing ‘Rouw en Verlies’ door hoogleraar Manu Keirse

Purper Uitvaartzorg organiseert op zondag 19 november tussen 15 en 17 uur in Corrosia (Almere-Haven) deze bijzondere lezing over het ‘overleven’ na een overlijden. De lezing is gratis te bezoeken en incl. een drankje achteraf (reserveringskosten €1,-). Reserveer uw ticket direct op de website van Corrosia.

Manu Keirse is deskundige op het gebied van verliesverwerking. Rouw en verlies horen bij het leven. Maar hoe ga je daarmee om? Heelt de tijd alle wonden? Deze en vele andere vragen komen in de lezing van Manu Keirse aan bod. De emeritus hoogleraar geeft tips aan mensen in rouw en aan familie en naasten over wat wel en niet helpt om verlies te overleven. Ook gaat Keirse nader in op de effecten van de coronacrisis op het rouwproces. Harpiste Martine Dubois verzorgt muziek terwijl er ruimte is om te herinneren. Achteraf is er een moment om na te praten in het café van Corrosia Theater, Expo en Film. Almeerders en omwonenden die de afgelopen jaren – ook in coronatijd – afscheid hebben moeten nemen van een dierbare en iedereen die mensen in rouw wil helpen zijn van harte welkom.

Klik hier om de flyer te downloaden