Kosten

Er is heel veel mogelijk bij een uitvaart

De kosten van een uitvaart liggen gemiddeld tussen de €3.900,- en €9.000,-.

Dit is niet alleen afhankelijk van een crematie of begrafenis, maar zeker ook van uw specifieke wensen. Is het een plechtigheid met grote belangstelling of juist een ceremonie in besloten kring? Dit soort keuzes bepalen uiteindelijk hoe hoog de kosten van de uitvaart worden.

Kort na het eerste gesprek leg ik die helder en duidelijk aan u voor in een kostenbegroting, zodat u ook weet waar u aan toe bent. Wanneer er sprake is van een beperkt budget, denk ik met u mee om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Ik ben transparant wat betreft de uitvaartkosten. Ik vind het belangrijk om duidelijk te zijn in de kosten, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan. Voor mijn werkzaamheden bereken ik een vast, betaalbaar aannametarief en verder werk ik provisie vrij. Over alle producten en diensten die ik inkoop of inhuur bereken ik geen winstmarge. Ook de door mij ontvangen kortingen vindt u terug op de factuur. 

Ik bereken geen toeslag voor werk buiten kantooruren en/of in het weekend.

Omdat ik niet gebonden ben aan vaste leveranciers, kan ik zonder eigen belang adviseren.

Uitvaartverzekering?

Wanneer u verzekerd bent bij grotere organisaties als DELA, Monuta of Yarden bent u niet verplicht daar de uitvaart te laten verzorgen. U kunt dan ook bij mij terecht.

Contactgegevens

5

Purper uitvaartzorg

KvK: 72847271

Heeft u een vraag?