Persoonlijke uitvaartverzorging
in Flevoland

Purper uitvaartzorg uit Almere

Purper uitvaartzorg is een klein uitvaartbedrijf in Almere met oog voor uw wensen, met hart voor uw verdriet en met kennis van uitvaarten. Een dierbare verliezen heeft een flinke impact op het leven van de mensen die achterblijven. Voordat u goed en wel het besef heeft wat er gebeurd is, moet er al van alles geregeld worden met het oog op de uitvaart.

Ik vind dat de uitvaart van een overledene een moment moet zijn waarop nabestaanden afscheid kunnen nemen op een manier die bij hen en bij de overledene past. Voor een uitvaart in Almere en omgeving neemt u contact op met Purper uitvaartzorg.

Ik neem de uitvaartzorg in Almere en omstreken op mij en vind het belangrijk om voor u een gids zijn in de dagen tot en met de uitvaart. Uitvaartverzorging in Almere door Purper uitvaartzorg betekent betrokkenheid en persoonlijke begeleiding.

– Marianne van Bennekom

Purper uitvaartzorg, Uitvaart Flevoland

Purper uitvaartzorg is een klein uitvaartbedrijf in Almere met oog voor uw wensen, met hart voor uw verdriet en met kennis van uitvaarten.Een dierbare verliezen heeft een flinke impact op het leven van de mensen die achterblijven. Voordat u goed en wel het besef heeft wat er gebeurd is, moet er al van alles geregeld worden met het oog op de uitvaart.

Ik vind dat de uitvaart van een overledene een moment moet zijn waarop nabestaanden afscheid kunnen nemen op een manier die bij hen en bij de overledene past. Voor een uitvaart in Almere en omgeving neemt u contact op met Purper uitvaartzorg.

Ik neem de uitvaartzorg in Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Noord Veluwe op mij en vind het belangrijk om voor u een gids zijn in de dagen tot en met de uitvaart. Uitvaartverzorging in Flevoland door Purper uitvaartzorg betekent betrokkenheid en persoonlijke begeleiding.

– Marianne van Bennekom

Uw gids bij overlijden

twee maanden

Overlijden melden

twee maanden

Onze diensten

twee maanden

Corona maatregelen

Wat zeggen anderen over mij?

“We raden Purper Uitvaartzorg ten zeerste aan. Marianne is een geweldige vrouw met een hart in haar hand. Ze hielp ons om goed voor onze engel te zorgen. We wensen alle ouders een ontmoeting met zo’n geweldig en warm persoon.”

Paulina BodzoƄ

“Marianne was vanaf het begin zeer betrokken. Door haar warme persoonlijkheid voelde het meteen vertrouwd om alles samen met haar te bespreken, waarna zij alle zaken regelde. Ze voelt dingen goed aan, waardoor een uitvaart een mooi en vooral persoonlijk afscheid wordt. Ook na de uitvaart heeft ze ons goed geholpen met dingen die nog geregeld moesten worden.”

Mascha

Uitvaartverzekering?

Wanneer u verzekerd bent bij grotere organisaties als DELA, Monuta of Yarden bent u niet verplicht daar de uitvaart te laten verzorgen. U kunt dan ook bij mij terecht.

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden