Purper uitvaartzorg bestaat 6 jaar

 

Zes jaar geleden ben ik gestart met Purper uitvaartzorg| Uitvaart Flevoland.

Al heel veel mensen hebben de weg naar mij kunnen vinden en ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik bij al deze mensen in een  voor hen kwetsbare tijd dichtbij mag zijn.

 

Toen ik begon met mijn eigen onderneming had ik een paar kernwaarden; de tijd nemen om te luisteren, transparant in de kosten, aanbieden wat nodig is, mensen zelf laten doen wat belangrijk is, altijd bereikbaar zijn.

 

Nu zes jaar later is er niets veranderd aan deze kernwaarden. Dicht bij mezelf blijven heeft voor mij gewerkt. Mensen die ik heb mogen begeleiden zeggen tegen mij dat ik “echt” ben.

Dat klopt ik speel geen toneel, als iets mij raakt zien mensen dat aan mij.

 

Afgelopen tijd ben ik druk geweest met het voorbereiden van de lezing Rouw en verlies van Manu Keirse. De verbondenheid in de zaal van alle mensen die iemand die hun dierbaar is hebben verloren is voelbaar. Dit samenzijn heeft mij aan het denken gezet.

Er is zo’n enorme behoefte om lotgenoten te spreken, maar mensen in rouw naar een rouwcafé laten komen is lastig. Er moet iets te doen zijn samen.

De bijeenkomst heeft mij geïnspireerd om na te denken over de mogelijkheden en buiten mijn werkzaamheden als uitvaartverzorger iets meer in de nazorg te doen.

Heeft u ideeën neem contact op met mij via de mail: marianne@uitvaartflevoland.nl

Bij een overlijden ben ik  24/7 bereikbaar op nummer:  06 13 03 00 86

 

Marianne

 

Purper uitvaartzorg

 

Marianne van Bennekom

Mail: marianne@uitvaartflevoland.nl

Tel: 06 13 03 00 86