Gedenkpagina

Memori, waar verhalen, herinneringen, foto’s en condoleances samenkomen

Ieder leven is een aaneenschakeling van mensen, verhalen en gebeurtenissen. Soms van kleine en soms van grote betekenis. Ook u bent onderdeel van vele levens, waarin u een rol of betekenis heeft of had. Door uw verhalen of herinneringen te delen of door simpelweg een reactie of condoleance te plaatsen op Memori, blijft u verbonden met dit leven. Bovenal geeft u hiermee een waardevol en veelzijdig geschenk voor de nabestaanden met een blijvende betekenis. Deel daarom ook!

Even stilstaan bij iemands leven

Ook in de huidige tijd waarin alles snel gaat en vluchtig is, kunnen we nog steeds van betekenis zijn voor elkaar. Zeker bij het verlies van een dierbare. Ieders herinnering, verhaal, foto, filmpje of reactie – hoe klein ook – is van waarde. Niet alleen die van familie of vrienden, maar ook die van de buurvrouw, een collega of die van u. Zo blijft er voor altijd iets bijzonders achter. Uiteraard bepaalt u zelf of uw reactie zichtbaar is voor anderen.

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden