Vakantieperiode

Vakantieperiode

De vakantieperiode komt eraan. Wat nu?

Begin dit jaar heb ik een uitvaartbegeleider gevonden die past bij de manier van werken vanuit Purper uitvaartzorg. Haar naam is Monique Houtzager en zij is werkzaam in Weesp en omgeving.

Monique had ik al een paar keer eerder ontmoet bij informatieavonden in ons vakgebied. Haar aanwezigheid viel mij op.  Ze is aanwezig maar ook op de achtergrond, ze heeft een prettig stemgeluid en gevoel voor stijl, klasse en ze is “echt”.Toen ik bij Meander uitvaartopleidingen aangaf op zoek te zijn naar iemand waarmee ik kan samenwerken vertelde een oud schoolgenoot mij over Monique. Ik dacht toen direct “het is geen toeval dat ik nu haar naam weer tegenkom”.

Ik zocht contact met haar en het klikte meteen. Heerlijk om een collega te hebben waarmee ik af en toe kan bellen om ervaringen te delen en samen te kijken naar bijvoorbeeld mogelijkheden, mooie alternatieve locaties en vernieuwende catering om zo een uitvaart nóg persoonlijker te kunnen maken.Kortom wanneer ik op vakantie ben, staat mijn telefoon omgeschakeld naar Monique Houtzager. Zij zal vanuit haar eigen bedrijf www.inmemoriamuitvaarten.nl uw uitvaart verzorgen, maar doet dat op dezelfde wijze als ik transparant, betaalbaar en vanuit haar hart.

Ik ben afwezig vanaf 17 augustus 2019 tot en met 4 september 2019.

Daarna ben ik weer 24/7 bereikbaar!