Condoleance

Condoleance in Flevoland

Wanneer en hoe vindt de condoleance plaats?

Het begrip ‘condoleance’ houdt in:  het betonen van medeleven na het overlijden van een persoon. Vaak is er voor of na de begrafenis of crematie gelegenheid om de nabestaanden officieel te condoleren. De condoleance kan ook een of meerdere dagen voorafgaand aan de uitvaart plaatsvinden.

Naast fysiek de familie condoleren, kan ook een condoleanceregister getekend worden. Traditioneel wordt een condoleanceregister op de uitvaartlocatie getekend. Maar tegenwoordig worden er ook steeds vaker digitale registers gebruikt, die eventueel later afgedrukt kunnen worden. 

 

Condoleance locaties in Flevoland

Voor de locatie van de condoleance zijn veel mogelijkheden in Flevoland. Het kan op de uitvaartlocatie zelf, zoals bijvoorbeeld Crematorium Kruidenwijk, Crematorium Olandhorst in Lelystad of Uitvaartcentrum Almere-Haven. Maar een condoleance kan ook plaatsvinden in een restaurant (bijvoorbeeld the Boathouse of Bakboord), of bijzondere locaties zoals ‘De Waterlely’ in Natuurpark Lelystad , Boer Kok of op Stadslandgoed ‘De Kemphaan’ in Almere. 

Wil je meer weten over mogelijke locaties voor condoleance en uitvaarten in Flevoland, of een vrijblijvend wensengesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via: vraag@uitvaartflevoland.nl of 036-5250389

 

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden