Het verlies van een baby

De tijd staat stil wanneer ouders hun (ongeboren) baby verliezen

In deze verdrietige tijd staan wij ouders bij in het organiseren van een afscheid van hun kindje. We weten uit ervaring dat het hierbij belangrijk is om jullie kindje welkom te heten en (als het een eerstgeborene betreft) stil te staan bij het feit dat dit kind jullie tot ouders heeft gemaakt. 

We leggen zoveel mogelijk herinneringen vast van het korte leventje van de baby. Middels bijvoorbeeld foto’s en afdrukken van voetjes en handjes. 

Het is belangrijk dat ouders hun baby nog zo lang mogelijk bij zich kunnen houden. Bij premature baby’s kan hiervoor gebruik gemaakt worden van de watermethode. Voldragen baby’s kunnen thuis opgebaard worden, zodat ze bijvoorbeeld nog in hun ledikantje of co-sleeper gelegd kunnen worden. Net als bij volwassenen, zijn er ook voor baby’s heel veel mogelijkheden rondom kistjes en mandjes, van bijvoorbeeld stof of riet. 

Het afscheid zelf is vaak intiem, in kleine kring. Er zijn daarvoor enkele bijzondere locaties in Flevoland, die passend zijn voor een baby-uitvaart.  

We nemen je stap voor stap mee in alle keuzes die gemaakt moeten worden.  In alle rust en met veel aandacht voor ouders en baby. Je kan direct contact met ons opnemen via 036-5250389

 

 

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden