Rouwkaarten

Een persoonlijke rouwkaart

Ooit was er de rouwbrief van wit papier met een zwarte of grijze rand. Inmiddels is er veel veranderd en is er in rouwdrukwerk zeer veel keuze. Voor ons is een rouwkaart goed, als de ontvangers deze echt bij de overledene vinden passen. Door het gebruik van een foto, een passende afbeelding, tekst of quotes kan een kaart echt persoonlijk gemaakt worden. De keuze voor een (steun)kleur in de tekst of lettertype kan ook al veel uitmaken. 

Het doel van de rouwkaart is de kennisgeving van het overlijden. Daarnaast is het vaak een uitnodiging om bij de uitvaart aanwezig te zijn. Maar de uitnodiging kan ook apart verstuurd worden, middels een bijpassend inlegvel. 

In een voorgesprek kunnen mensen zelf al elementen aangeven, die ze graag op de kaart terug willen zien.

Wil je meer weten over de mogelijkheden rondom rouwkaarten, of een vrijblijvend wensengesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via: vraag@uitvaartflevoland.nl of 036-5250389

 

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden