Rouwvervoer

Rouwvervoer

Het verplaatsen van de overledene op de dag van de uitvaart gebeurt middels rouwvervoer. Hierin zijn enorm veel keuzemogelijkheden. Het meest gebruikte vervoermiddel is de rouwauto in de kleuren wit, grijs of zwart. Verder kan de achterkant van de auto dicht zijn, zodat men van  buitenaf de uitvaartkist niet ziet, of juist van glas, zodat men de uitvaartkist en bloemen wel ziet staan. Rode of blauwe rouwauto’s zijn er ook, of speciale merken zoals Mini of Tesla. 

 Bijzonder rouwvervoer

Afhankelijk van de wens van de overledene en de familie kan het rouwvervoer nóg persoonlijker gemaakt worden. Bijvoorbeeld door middel van een handkar, een Volkswagen busje, paard en wagen, koets, speciale oplegger van een vrachtwagen of juist een particuliere auto (mits groot genoeg). De familie kan ook met de overledene zelf meereizen in een zogenaamde ‘Uitvaartbus’. 

Wil je meer weten over rouwvervoer mogelijkheden, of een vrijblijvend wensengesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via: vraag@uitvaartflevoland.nl of 036-5250389.

 

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden