Roze uitvaart

Roze uitvaart

Waarom een aparte pagina op mijn website over LHBTIQ+ mensen? Omdat een ‘roze’ uitvaart verzorgen toch regelmatig nét een andere aanpak vergt.

Homomannen, lesbische vrouwen en transgenders zijn uiteraard gelijk aan ieder ander, maar soms zag hun leven er wel anders uit. In elke levensfase (ook de laatste) kan een homoseksuele leefstijl extra aandacht behoeven. Als het LHBTIQ+  zijn een belangrijke rol in het leven heeft gespeeld mag dit ook tot uiting komen bij het afscheid, bescheiden of expliciet.

Voor de meeste homo’s, lesbo’s en transseksuelen zijn vriendschappen erg belangrijk en is het logisch dat deze zelfgekozen familie wordt betrokken bij het afscheid. Zo kunnen juist vrienden en vriendinnen op de eerste rij zitten en genoemd worden in de rouwkaart.

Als vrouwen centraal stonden in het leven is het belangrijk dat er een vrouwelijke chauffeur is of vrouwelijke dragers. Zoals bij elke uitvaart geldt, alles kan, als het maar past bij de overledene en de nabestaanden.

We praten graag over de mogelijkheden om je eigen uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Vraag een vrijblijvend wensengesprek aan via: vraag@uitvaartflevoland.nl of 036-5250389

 

Ik ben uw gids wanneer u een dierbare verliest.

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Over mij

Een aantal jaren geleden vond ik dat het tijd werd om de wereld van zakelijkheid en prestatiedrang achter mij te laten en mijn hart te volgen. Door eigen rouwervaringen in het verleden wist ik dat ik behoefte had aan begeleiding bij het afscheid nemen van een geliefd persoon.

Lees meer...

Contactgegevens

Purper uitvaartzorg
KvK: 72847271

T: 036-5250389
E: vraag@uitvaartflevoland.nl

Praktische Informatie

Algemene voorwaarden